WIN: Een familieticket voor The Christmas Show

Jij maakt kans om deze Kerst hét nieuwe kerstsprookje voor de hele familie te bewonderen. Wij geven 3 x familietickets weg voor 4 personen. Geef aan waarom jij deze kaartjes graag wilt winnen en maak kans om deze bijzondere show bij te wonen. De winnaars worden op 16 december om 17.00 uur bekend gemaakt.
Donderdag 15 december 2016 17:00

Kerstgevoel gegarandeerd! Dromen staan centraal in het nieuwe kerstsprookje voor de hele familie. Terwijl in dromen alles kan, is The Christmas Show echt; adembenemende decors, spectaculaire dansacts, een gospelkoor, bekende kersthits, een showballet en natuurlijk de Kerstman.

Het nieuwe kerstverhaal: The Christmas Show is het magische verhaal over het meisje Eefje en haar bijzondere kerstdroom. Ze wil haar ietwat malle oma (Karin Bloemen), na de dood van opa, eindelijk weer eens een gelukkige Kerst bezorgen. Maar hoe? Eefje vraagt de sprookjesachtige Kerstfee (Nicolette van Dam) om hulp en staat vervolgens oog in oog met de Droommaker (Carlo Boszhard). Samen met zijn assistent Ziggy Stardust (Buddy Vedder) neemt de Droommaker Eefje en haar oma mee op een droomreis met als eindbestemming: het echte kerstgevoel. Ze laten hen het Zwanenmeer zien, een heuse sneeuwstorm en natuurlijk de Kerstman.

Jamai Loman, Leona Philippo en het ZO! Gospel Choir zingen bekende kersthits recht ieders hart in. als dat niet leidt tot een gelukkige Kerst....?

Meer informatie over de show? Klik hier.  

Helaas de actie is afgelopen, de winaars zijn bekend.