Zoey Ivory klaar voor Miss Universe

Hoe is het om de mooiste vrouw van het land te zijn? Zoey Ivory weet er alles van! Het prachtige 23-jarige model mag zich dit jaar Miss Nederland noemen en is inmiddels al druk haar koffers aan het pakken. De volgende uitdaging staat namelijk al op haar te wachten, woensdag vliegt ze naar de Filipijnen voor de Miss Universe verkiezing. Of ze ook zenuwachtig is? Vanmiddag komt Zoey samen met voormalig Miss Nederland Kim Kötter gezellig bij ons langs en praat ze je bij!
Maandag 9 januari 2017 14:15

Elk jaar mag Miss Nederland ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing. Daar neemt ze het op tegen Missen van 84 andere landen over de hele wereld. De Miss Universe 2017 wordt niet gekozen door een jury, maar door de kijkers thuis. Zoey Ivory is in ieder geval helemaal klaar voor de verkiezingen. “Ik heb er vooral heel veel zin in”, vertelt Zoey. “De peilingen voorspellen ook echt heel veel goed nieuws. Bij één van de peilingen wordt gezegd dat ik 3e word, hoe bizar?!”

De winnares van de Miss Universe verkiezing zet zich tijdens haar regeringsjaar in voor veel liefdadigheidsprojecten; haar voornaamste taak is wereldwijde educatie over aids en aidspreventie. Ze reist daarvoor gemiddeld 15 landen per jaar af om toespraken te houden en om verschillende evenementen bij te wonen.

Benieuwd hoe Zoey Ivory zich voorbereidt? Vanmiddag in RTL Live vertelt ze hier meer over én geeft Kim Kötter haar tips. 

Bron: Paul Ridderhof