Annet Malherbe in de nieuwe serie B.A.B.S.

Annet Malherbe speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe feelgood-serie B.A.B.S. De serie vertelt het verhaal van Loek Nieuwenhaag die sindskort mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand trouwt. Annet, in de rol van eigenaresse van een lookalike-agency, heeft hier een belangrijke rol in. Welke rol zij precies heeft? Dat vertelt Annet je vanmiddag in RTL Live om 17.00 uur.
Woensdag 11 januari 2017 13:32

Loek Nieuwenhaag is net op straat gezet door zijn vrouw Anneke, wat uiteindelijk niet z’n goede beslissing lijkt te zijn, omdat ze hem toch wel heel erg begint te missen. Hij is weer bij zijn moeder gaan wonen, maar dat gaat niet voor lang goed. Op een dag loopt hij langs de lookalike agency ‘Look-a-Layla’. De eigenaresse Layla ontdekt dat Loek Nieuwenhaag sprekend lijkt op de razendpopulaire acteur Anton Faber. Layla krijgt het briljante idee om van Loek een Buitengewoon Ambternaar van de Burgelijke Stand te maken. Het begint net een succes te worden als Anton Faber een misstap maakt. De publieke opinie keert zich tegen Anton, en daarmee is de vraag naar de lookalike drastisch verminderd. Maar Layla legt zich er niet bij neer en verzint een list. 

B.A.B.S. is vanaf 6 januari te zien bij KPN Presenteert met bekende namen als Annet Malherbe, Bianca Krijgsman, Joke Tjalsma, Diederik Ebbinge, Henny Huisman, Georgina Verbaan en Hans Klok.