Guido Weijers maakt jou ultiem gelukkig

Wat is geluk? Hoe word je gelukkig? We worden tegenwoordig doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen zet wat filosofische quotes op Facebook en noemt zichzelf vervolgens personal coach. Mensen gaan massaal aan de yoga en meditatie, en luisteren naar ontspannende muziek. Maar niets hiervan is wetenschappelijk onderbouwd...
Vrijdag 27 januari 2017 10:35

Tot nu, want Guido Weijers volgde zelf masterclasses ‘geluk’ aan de Erasmus Universiteit, deed in Buthan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en sprak op TEDx over ‘The Pursuit Of Happiness’.  En van januari t/m mei gaat hij in een tiental universiteitssteden het theater in, om het publiek in een kleine twee uur tips en tricks te geven die een weg vrij maken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen zijn filosofische kant. Dit keer ligt de nadruk meer op de wetenschap, in plaats van op de grappen. Zijn Masterclass Geluk is dan ook geen pure ‘cabaret’. Maar hij garandeert wel dat je met meer inzichten en meer geluk terug naar huis gaat.

Ben jij op zoek naar het ultieme geluk? Dan heb je geluk, want Guido Weijers schuift vanmiddag om 17.00 uur aan bij RTL Live om alles over zijn masterclass te vertellen.