Stuur jouw 'Portret met een Verhaal' in voor Camera Kampioenen!

Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat er een nieuwe foto-opdracht aankomt voor Camera Kampioenen! De wekelijkse fotowedstrijd van RTL Live waarin bekende Nederlanders én jullie – de kijkers – alles uit de kast trekken om de beste foto te maken. Alle foto’s zullen beoordeeld worden door professionals uit het vak, met fotograaf Brendan de Clercq als vast jurylid.
Vrijdag 21 april 2017 17:40

Elke week hebben we een speciaal thema voor zowel de BN'ers als de kijkers thuis. En omdat een foto soms meer zegt dan duizend woorden, luidt de nieuwe opdracht: maak een portret dat iets ‘vertelt’ over degene die we zien. Een portret dat meer is dan een pasfoto dus… Een portret met een verhaal. Zorg dat ie origineel is en maak er iets moois van. Stuur ons jouw zelfgemaakte foto en maak kans op een BankGiro Loterij VIP-kaart. Met deze VIP-kaart heb je gratis toegang tot 50 musea en tot 50% korting op toegangskaarten voor musicals, festivals, dierentuinen en concerten!


Je kunt je foto tot en met aanstaande woensdag 26 april 12.00 uur insturen. De drie beste foto's worden op vrijdag 28 april tijdens de uitzending beoordeeld door een vakjury, waarbij een winnaar wordt gekozen en de VIP-kaart wint. 

STUUR HIER JE FOTO IN!