Deze dames gaan afslanken met NewFysic!

We gaan afslanken bij RTL Live! Vanaf vandaag gaan we vijf leuke vrouwen volgen én helpen in hun strijd tegen de kilo's. Een strijd die ze aangaan met hulp van NewFysic. Nieuwsgierig? Dit zijn de dappere dames:
Maandag 8 mei 2017 12:23

Monique
Monique is net 50 en is in het dagelijks leven praktijkondersteuner bij een fysiopraktijk. Ze heeft twee leuke thuiswonende dochters van 22. Ze is een echte levensgenieter en houdt ook van lekker koken. Haar grootste reden om nu af te vallen is dat ze op dit moment evenveel weegt als 22 jaar geleden. En tóen was ze zwanger van haar tweeling!

Wendy
Wendy is 30 en heeft een zoontje van bijna twee en werkt in de zorg. Ze sport veel en dat is natuurlijk heel gezond, maar tóch lukt het haar niet om op eigen kracht haar streefgewicht te bereiken. Wat voeding betreft heeft ze hulp nodig, en die gaat ze nu krijgen. 

Samantha
Samantha is 23 jaar. Ze is begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. Door haar wisselende diensten heeft ze een onregelmatige levensstijl. Al jaren wordt haar leven beheerst door voeding en afvallen. Daar wil ze graag mee afrekenen: dit is voor haar dé kans om het roer om te gooien en gezond te gaan leven.

Dianne
Dianne is 45, is getrouwd en heeft twee kinderen van 16 en 18 jaar. Ze is een enorme jojo'er en is nu klaar voor een nieuwe start. Als zij straks op haar streefgewicht is, wil ze stiekem heel graag de Mariekenloop in Nijmegen lopen.

Susanne
Susanne is 52 en werkt in de zorg als verpleegkundige. Ze zag onze oproep tijdens de uitzending en zag dit als haar kans. Ze is nu echt opzoek naar advies gericht op haar leeftijd en haar eigen levensstijl. Met het afslanken hoopt ze voornamelijk af te zijn van de lichamelijke klachten die erbij komen kijken. 


Wil jij meer weten over het afslankprogramma? Klik dan hier!