Mirande won de Mis(s) verkiezing!

Afgelopen zaterdag 6 mei mocht Mirande zich Mis(s) 2017 noemen! Ze won deze titel tijdens de Mis(s) Verkiezing. Tot 2014 was ze altijd gezond, maar een hernia werd over het hoofd gezien. Ze werd te laat geopereerd en raakte linkszijdig verlamd.
Donderdag 11 mei 2017 13:05

De Mis(s) Verkiezing gaat over uiterlijke schoonheid, maar vooral ook over lef en een ijzersterke persoonlijkheid. Tijdens een aantal showrondes hebben zes Missen laten zien dat ze krachtige en prachtige vrouwen zijn ondanks, of juist dankzij, hun handicap. Het is een taboedoorbrekend televisieprogramma dat gaat over vrouwen die schitteren door geloof in eigen potentieel. Mirande mag zichzelf Mis(s) 2017 noemen en zal zich een jaar lang inzetten voor een sterkere positie van mensen met een handicap in Nederland. Mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kan deze Mis(s) Verkiezing worden georganiseerd.

 

Lucille Werner Foundation
De Lucile Werner Foundation maakt zich sterk voor de integratie van mensen met een handicap in de samenleving. Want het hebben van een handicap heeft tot op de dag van vandaag te vaak een negatief imago. De Lucille Werner Foundation wil de ogen van de maatschappij openen, maar ook mensen met een handicap een belangrijke functie geven: een Call to Action. Lucille motiveert hen om op eigen kracht een sterkere positie in de samenleving te veroveren en in zichzelf te geloven. Zelf is Lucille de enige televisiepresentatrice in Nederland met een zichtbare lichamelijke handicap.

 

Wil jij de Lucille Werner Foundation ook steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij!

Speel mee met de VriendenLoterij!