Sofasessies met Marian Mudder

Marian Mudder kennen we onder meer van Baantjer, Voetbalvrouwen, Verborgen Gebreken en Flikken Maastricht. Daarnaast stond ze regelmatig in succesvolle theaterproducties en heeft ze zich recenter ontwikkeld tot schrijfster en personal coach. Vandaag zit ze bij ons in de uitzending om te praten over haar nieuwste boek: ‘Sofasessies’.
Vrijdag 12 mei 2017 11:40

De volledige titel van het boek is ‘Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet’ en dat zegt eigenlijk al heel goed waar het over gaat. Op haar achtentwintigste ging Marian voor het eerst in therapie. Het was intensief en leverde haar geen verbeteringen maar vooral meer problemen op. Een lange zoektocht naar wat wél werkte volgde. In ‘Sofasessies’ vertelt Marian op grappige en openhartige wijze over wat ze allemaal meemaakte in vijfentwintig jaar Nederlandse psychologische hulpverlening. Het resultaat is een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek die leest als een trein.

Benieuwd geworden naar dit leuke boek van Marian Mudder? We mogen een paar exemplaren weggeven! Meedoen aan de actie kan hier