Whitney Houston - Can I Be Me

I Will Always Love You, I’m Every woman en I Wanna Dance with Somebody zijn slechts enkele van de vele hits die op naam van Whitney Houston staan. De superster begon al jong met zingen, en bleef dit doen tot aan haar tragische nu vijf jaar geleden. Deze week is de documentaire over Whitneys leven, Can I Be Me, te zien in de Nederlandse bioscopen.
Vrijdag 19 mei 2017 10:41

Filmmaker Nick Broomfield vertelt het verhaal van Houstons leven mede dankzij niet eerder verschenen beelden die bedoeld waren voor een film over Houstons laatste volwaardige wereldtournee in 1999 en met hulp van interviews met bandleden, een bodyguard en Whitneys zus en broers. De film portretteert de zangeres als ontzettend aardig, spontaan en warm, maar toch ook heel erg eenzaam en triest. Je weet hoe het verhaal afloopt, maar het liefst wil je haar alsnog van de ondergang redden.

Can I Be Me draait vanaf 18 mei één week in de bioscoop. Leona Philippo en Lex Gaarthuis zijn grote fans van het werk van Whitney Houston en zagen de documentaire al. Ze vertellen er vanmiddag over in onze uitzending.

Benieuwd geworden? Kijk vanmiddag om 17.00 uur naar RTL Live.