Leer vloggen in het Nederlandse Instituut voor Beeld & Geluid!

Vandaag gaat Froukje op bezoek in Hilversum bij het Nederlandse Instituut voor Beeld & Geluid. Hier loopt op dit moment de tentoonstelling ‘Let’s YouTube’, want vloggen is tegenwoordig immers mega populair! Tijdens haar bezoek krijgt ze gelijk vlogles van Bekende Nederlanders én vloggers Jan de Hoop
Vrijdag 19 mei 2017 11:31

Het medialandschap is de afgelopen jaren erg veranderd: vloggers zijn overal en immens populair, video’s kijken kan altijd en op alle plekken en eigen content maken was nog nooit zo makkelijk. De tentoonstelling die Beeld & Geluid organiseert, Let’s YouTube, neemt je mee langs deze snelle ontwikkelingen en de opkomst van de amateurfilmer. Ook kun je je kennis testen waardoor je punten scoort en zelf je eigen filmpjes kunt maken. Deze filmpjes worden dan misschien zelfs uitgekozen door een bekende YouTuber, waardoor ze een maand lang op de ‘Trending Wall’ verschijnen!

Speciale uitnodiging
Speciaal voor de deelnemers van de BankGiro Loterij was er een exclusieve middag georganiseerd waarbij ze al de tentoonstelling konden bezoeken. Hierbij waren er ook lezingen van vloggers Jan de Hoop, Evelien Bosch en zussen Doetje en Riekeltje! Mede dankzij de steun van de BankGiro Loterij kunnen tentoonstellingen zoals deze georganiseerd blijven worden! Klinkt dit voor jou ook allemaal als muziek in de oren? We mogen namelijk zelfs een aantal tickets weggeven voor een speciale StukTV Masterclass en de Concentrate fandag! Kijk vanmiddag naar de uitzending om te weten hoe je kans kunt maken.

Wil jij ook dat de geschiedenis van het Nederlandse medialandschap blijft voortbestaan? Speel dan vandaag nog mee met de BankGiro Loterij en steun o.a. het Instituut voor Beeld en Geluid!

Speel mee met de BankGiro Loterij!