Glutenvrij eten? Lekker, gevarieerd én hip!

Dat glutenvrij eten ook heel lekker kan zijn, bewijzen supermodel Kim Feenstra en foodblogster Bénine Bijleveld! Over ruim een week ligt hun gezamenlijke boek ‘Food Talk’ in de winkels. Hierin staan gerechten, foto’s en gesprekjes tussen Kim en Bénine zelf. Ze komen vandaag langs om alles over hun hippe, nieuwe kookboek te vertellen!
Donderdag 25 mei 2017 10:32

Als supermodel weet Kim precies hoe ze een mooi plaatje kan schieten. Bénine hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze een glutenvrij kookboek wilde schrijven en iemand zocht om foto’s te maken. De twee zijn al drie jaar dikke vriendinnen en delen allebei een grote passie voor (gezond) eten. Enkele jaren geleden is Bénine zelf gediagnosticeerd met ‘coeliakie’, oftewel glutenintolerantie. Het boek is een perfecte uitkomst voor mensen die ook een glutenintolerantie hebben, en het lastig vinden om gevarieerde en lekkere gerechten te maken. Uiteraard komen de twee vriendinnen vanmiddag alles vertellen over hun samenwerking, de gerechten en de foto’s!

Ben jij benieuwd naar het nieuwe kookboek van Bénine en Kim? Plof dan gezellig om 17.00 uur op de bank, en kijk naar RTL4!