Wil jij deze zomer een lieve hond of kat op je schoot?!

Deze schatten zoeken nog allemaal een lief baasje dat voor ze wil zorgen? Neem jij straks een mee naar huis?
Vrijdag 26 mei 2017 14:47
  • Phoebe

Phoebe houdt erg van luieren en vaak zoekt ze plekjes op waar ze niet gestoord wordt, zodat ze lekker kan dutten. Voor een aai of knuffel op zijntijd komt ze graag bij je langs. Het is echt een hele lieve kat, tenzij ze iets moet doen wat ze niet wil. Dan komt plots haar pittige kant naar boven!

Phoebe heeft problemen met haar nieren, waarvoor ze medicijnen en speciale voeding heeft. Het liefst wil Phoebe wonen in een rustige omgeving zonder kinderen, honden of andere katten waar ze lekker kan luieren en haar gang kan gaan.
> Klik hier voor meer info!

  • Oscar

Stokken zijn Oscars grote liefde, elke wandeling neemt hij er één mee naar huis. De één nog onhandiger en groter dan de andere. Inmiddels heeft hij een diverse collectie opgebouwd. Omdat Oscar veel jeuk heeft, krijgt hij hypoallergeen voer. Dit vindt hij helemaal niet erg, want hij is dol op zijn voer en ziet hij dit als lekkere snoepjes.

We zoeken voor deze lieverd een omgeving zonder kleine kinderen, honden of katten. Houd je van wandelen, knuffelen en kun je goed kriebelen?

Laat dan snel wat van je horen, Oscar wil jou graag ontmoeten!

> Klik hier voor meer info!

  • Noortje

De Anatolische herder Noortje is ontzettend lief en steelt gelijk je hart. Ze vindt het fijn om dicht bij mensen te zijn en het liefst zit ze bij je op schoot. Ze houdt van lange wandelingen en springt graag. Maar met haar formaat springt ze gelijk heel hoog dus daar moet wel rekening mee gehouden worden.

Noortje is rustig en af en toe een klein beetje verlegen. Een erg druk gezin is daarom niet aan haar besteed. Noortje zoekt een fijn thuis met veel ruimte, waar ze rustig kan wennen aan de nieuwe situatie en helemaal kan opbloeien.

Kan jij Noortje een fijn thuis bieden? Laat het ons weten! 

> Klik hier voor meer info!

  • Jay & Bono

Jay is erg gemakkelijk, hij vindt iedereen aardig en vindt het heerlijk om gekriebeld te worden. In al zijn enthousiasme kan hij af en toe wel een beetje lomp doen. Bono is niet echt gesteld op andere honden dan Jay. Hij doet het liefst alles samen met Jay. Samen slapen, spelen, kwijlen en zelfs af en toe snurken. Kortom, deze maatjes kunnen niet zonder elkaar.

Jay en Bono kunen goed alleen thuis zijn en zijn supergezellig om in huis te hebben. Bono is allergisch voor bepaalde mijten en krijgt daar homeopathische middelen voor.


De vrienden zoeken een huis met veel ruimte en een baasje die al hun enthousiasme in de hand kan houden! Ben jij dit baasje? Laat het ons weten!

> Klik hier voor meer info!